Bitcoin tager en næsedyb; Barberer sig omkring $ 2.000

Bitcoin falder under $ 5k for første gang på 13 måneder, da Crypto Market fortsætter
Nå ser det ud til, at tingene er blevet værre. Bitcoin, verdens største kryptokurrency efter markedsværdi, er kollapset med omkring $ 2.000 og faldt fra omkring $ 19.000 før Thanksgiving til $ 17.000.

Bitcoin mister en hel del momentum
Hvorfor pludselig? Valutaen fik mange handlende til at tro, at tingene var godt i gang med at gentage sig, som de var i 2017. Selvom vi stadig har en måned tilbage i 2020, og valutaen let kunne vende sig selv på det tidspunkt, er dette ikke et godt signal .

Bitcoin er ikke det eneste aktiv, der er faldet i negative farvande. Flere førende digitale aktiver, herunder bitcoin-kontanter, Ethereum, Litecoin og Chainlink, er også trukket tilbage noget i løbet af de sidste 48 timer. Samlet set gik så meget som $ 50 mia. Tabt fra kryptovaluta-arenaen.

Sui Chung – administrerende direktør for CF Benchmarks – forklarede i et nylig interview:

I de sidste par dage var markedet i en let feberlig stemning, da det ventede nervøst på, om bitcoin ville passere $ 20.000-barrieren.

Hun bebrejder bitcoins seneste prisfald på nyheder om, at den populære kryptovaluta-handelsplatform OKEx er begyndt at tillade udtræk igen efter at have låst sig fast efter en undersøgelse fra retshåndhævelse i Hong Kong. Hun siger, at mange mennesker sandsynligvis indser, at overskuddet havde haft bitcoin de sidste par dage og ikke ønsker at tage en chance. Således sælger de deres mønter for USD og andre former for fiat.

Hun fortsætter med at sige:

Det meste af den frosne bitcoin havde handlet op omkring 70 procent, så der var mange urealiserede overskud låst derinde. Når disse mønter var frie til at bevæge sig, er det sandsynligt, at mange handler solgte dem for dollars og stabile mønter for at realisere disse gevinster, hvilket øger salget større fart.

På trods af det nylige tilbageslag mener mange analytikere og brancheeksperter, at dette kun er midlertidigt, og at bitcoin potentielt kan genoptage sin bullish opførsel inden årets udgang. Vijay Ayyar – en af ​​lederne af Luno-kryptokurrencyudvekslingen – nævnt i en nylig erklæring:

Det globale makromiljø har gjort bitcoin mere og mere fremtrædende som en potentiel afdækning mod det traditionelle bank- og finansielle system. Fortællingen om bitcoin som et sikkert alternativ til traditionelle finanser etableres uden tvivl. Guld begynder at blive mindre relevant, især for den yngre befolkning og investorer, og dette skift fra guld til bitcoin er lige begyndt.

Er dette kun midlertidigt?
Black Rock-investeringschef Rick Rieder gik så langt som at hævde, at bitcoin en dag kunne erstatte guld. Han nævnte:

Tror jeg [bitcoin er] en holdbar mekanisme, der i vid udstrækning kan træde i stedet for guld? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at føre en bar guld ud.