Bitcoin jatkoi härkätaistelua jyrkän korjauksen jälkeen, onko 20 000 dollaria välitön?

Bitcoin liikkuu kohti $ 18K hitaasti, mutta tasaisesti

Bitcoinin hinta laski yli 19 000 dollarista lähes 16 200 dollariin pienessä ajassa. Sillä välin BTC-hinta oli lievässä nousussa, mutta myöhemmin polkumyyntihinta tarjosi kauppiaille jälleen uuden mahdollisuuden ostaa „uppoamalla“.

Kuten Coinpedia ilmoitti aiemmin, että Bitcoinin hinta saattaa todeta nousevan 1000% lähipäivinä, hinta näyttää liikkuvan oikeaan suuntaan. Bitcoin oli voimakkaasti ostettu huomattavasti enemmän päiviä, joten terveellinen korjaus oli tunnin tarve.

Tällä hetkellä BTC-hinta on 17194 dollaria ja pudotus 5,41 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana. Vahvat tukitasot muodostuvat hieman yli 17 000 dollarin ja BTC-hinta pysyy hyvin tukitasoilla.

Seuraava tavoite on noin 18 000 dollaria ja BTC-hinta näyttää nousevan voimakkaasti ja sen odotetaan koskettavan lähipäivinä. Bitcoin-härkäajo näyttää olevan hyvässä asemassa, kun hinta liikkuu ylöspäin, mutta hitaasti ja tasaisesti.

Mikä teki Bitcoinin hintahinnasta lähes 3000 dollaria?

Bitcoin on ostettu voimakkaasti viime aikoina, mikä alun perin nosti hinnan vuotuiseen korkeimpaan tasoon, joka oli lähellä 19 200 dollaria. Se oli hyvin lähellä sen ylittämistä, joka on kaikkien aikojen korkein, 19 665 dollaria. ATH: n koskettaminen vaatii kuitenkin vain 13,1 prosenttia enemmän.

Monet salauskierrokset kiertivät salaustilassa mainitsemalla mahdolliset syyt drastiseen Bitcoin-kaatumiseen. Jotkut heistä mainitaan alla,

Bitcoin Future -kauppa saavutti huippunsa

Bitcoinin nousutrendi kasvatti hintaa lähellä kaikkien aikojen korkeinta tasoa ja vahvisti siten vipuvaikutusta. Bitcoin-futuurien ikuinen rahoitus kaikissa pörsseissä oli saavuttanut huippunsa, kun Bitcoin-hinta nousi yli 19 000 dollarin.

Bybitin mukaan lähes 2 miljardin dollarin arvoiset johdannaispositiot on purettu viimeisten 24 tunnin aikana. Siksi BTC-hinnan laskeminen huomattavasti. Koska bitcoin ostettiin liikaa, myös ikuisten markkinoiden rahoitusaste oli ylivivutettu.

Negatiiviset otsikot kiertävät avaruudessa

Negatiiviset uutiset vaikuttavat voimakkaasti mihin tahansa salaustekniikkaan, ei vain Bitcoiniin. Torstain alkuaikoina Coinbasen toimitusjohtaja Brain Amstrong mainitsi twiittisarjassaan huolensa tulevista säännöistä.

Myös virallinen Coinbase-tili jakoi blogin, jossa mainittiin New York Timesin mahdollinen raportti vaihtoa vastaan. Härkäajon keskellä minuutin epävarmuus voi johtaa dramaattiseen syöksyyn.

Ylimääräinen vetäytyminen pörsseistä

Kun Coinpedia ilmoitti yhden suosittujen pörssien Okexin vetäytymisen jatkumisesta, se jatkui 26. marraskuuta 2020. Alustalla todettiin voimakasta salaustuotteiden ulosvirtausta. Joidenkin tietojen mukaan suuri määrä valaita muutti tilansa Okexista muille alustoille.

Okexin lisäksi myös monet muut tunnetut pörssit kokivat alustallaan suurta likviditeettiä. Tämä osoittaa mahdollisen voiton nostamisen kauppiailta ja valailta. Siksi johtaa massiiviseen hinnanlaskuun.

Kaiken kaikkiaan terveellisen korjauksen jälkeen Bitcoinin hinta näyttää suuntautuneen kohti tavoitetta 18 000 dollarilla. Mutta samalla ylläpitäminen määritettyjen tukitasojen yläpuolella olisi pakollista onnistuneen Bitcoin-härkäajon suorittamiseksi.